Our New Studio

 

Our new studio with high ceilings provides us with a great, open, and flexible working space where we are able to precisely control the climate, both the air and the temperature. It is conveniently located on our property, and through the wide carriage house doors, it is easily accessible by the driveway, making for easy pick-ups and drop-offs. South-facing clerestory windows bring in the best light while simultaneously filtering harmful UV waves. Attached in the back, is our woodworking shop, also climate controlled; a great benefit when trying to maintain the quality of our working materials. Our craftsmanship extends into the structure itself, as we are both its architects and its builders. We are truly grateful to have been in this studio for over a year now. Stop by and see us.

 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.